Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Surfař

Surfař

Na vlnách tvých slov
surfuji vstříc bouří
mezi střepy rozběsněných vod
kroužím
nechci se pořezat o rezavý kov...

Otrávená krev, co ve mě šumí
usínám pomalu až do kuropění
až do zapomnění, až do konce...
vykrvácet pomalu, bez bolesti,
lehounce...

Surfuji na krvavě Rudém moři
peřeje vod mě hladově pohlcují
plameny vln již v nachu hoří
když křídla svá ke mě natahují...

Osamělí surfaři zmítaní vlnami
uvnitř nenávisti zůstaneme sami
natáhnout plachtu a jít bouři vstříc
vyplout z bahna sebelží až třeba na Měsíc....
Publikoval(a): Klarineb, 14.4.2018
Přečteno (100x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Dasahor, Remy M. Manniac, Lipová, Těkavý Vasil, Mirastus, gogol, slunečnice69, Lindos, Pavíočko, Makaveli

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 12:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti