Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Souznění

Souznění

Hášaša Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Propojení v páru

Jsi můj šat
nahý jsem bez tebe
moje srdce
máš jenom pro sebe.

Jsi moje krev
co v žilách mi proudí
můj mozek
dík tobě, spravedlivě soudí.

Ty jsi mé maso
sám jsem jen kosti
a jen s tebou v životě
mám všeho dosti.
Publikoval(a): Hášaša, 14.4.2018
Přečteno (681x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Áďulinka, Remy M. Manniac, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti