Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Omlouvám se

Omlouvám se

Malfelica Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Před měsícem a půl jsme se rozešli. Pro něj by bylo lepší, kdyby jsme se vůbec bývali nenašli. Až teď jsem to nějak dolázala vyjádřit. Omlouvám se ti.

Co ti mám říct?
Jen "sbohem" snad.
Jít dálkám vstříc,
než potká nás pád.

Za vše ti moc děkuji,
za tvou lásku a tvůj čas,
začátky, kdy na kousky rozbitá tě objevuji,
ten krásný pocit slepil mě zas.

Praskliny mě zdobily,
jen jsem bolest nevnímala.
Opium přímo do žíly,
s klidem jsem večer usínala.

Avšak pojítka pomalu se drolila,
až nastala ona smutná chvíle,
kdy jsem se zas na kousky rozbila,
bohužel spáry nestačily té síle.

Pomohl jsi mi a já ti ublížila,
ke špatnému člověku ses připoutal.
Až moc rozdílná stvoření jsme byla.
Kéž bys mě nikdy nepotkal.
Publikoval(a): Malfelica, 11.4.2018
Přečteno (272x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, ivankaaknavi, Lipová, Makaveli, Lindos, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 16:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti