máme to těžký
máme to těžký
klestíme si
už vyšlapanou cestu
psaním básní a povídek
máme to těžký
těžko už zasít
nový
ještě neokoukaný listí
máme to těžký
těžko už stát se
dalším Rimbaudem,
Villonem, Kerouacem,
Ginsbergem či Bukowským
máme to těžký
těžko už hrát si
na génia bez konce
máme to těžký
těžko šířit svá díla
v této naprosto
sdílné době
máme to těžký
těžko věřit jiným
natož (ne)věřit sobě
máme to lehký
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 9.4.2018