Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozbitý džbán

Rozbitý džbán

Rozbitý džbán

Oči uplakané máš
slzy do džbánu sbíráš.
Džbánek už přetéká
ucho se utrhlo tvé
srdce na tisíc kousků
se rozlétlo.

Láska je záludná moc
od něj nečekej.Pohladit
nechce tě.Trápíš se
polibek uletěl.

Uplakané oči máš střepy
zametáš.Láska tě nehřeje
v kus ledu se změnila.
Publikoval(a): slunečnice69, 9.4.2018
Přečteno (50x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Mirastus, Lindos, Lipová, Makaveli, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti