Stará Čína
Stará Čína
Anotace: (inspirováno Li-Pem)
Sosny, sakury, cypřiše
- pohleď, mé oko, do výše!
Bambusy, škumpy, papyru stvol
- pohleď, mé oko, za obzor!
Však hlas praví moudrého mudrce:
"Pohleď si nejdříve do srdce!"
Publikoval(a):
mnich-v-blues, 9.4.2018