Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Studená láska

Studená láska

Studená láska

Snila jsem o lásce
přála si být milována.
Jenže ta láska se mi
vysmála.

Ze sna jsem procitla
oči pláčem zalité.
Proč do zdi vždy narazím
když sním o lásce.

Láska je ke mě studená
a má duše tuze zjizvená.
Srdce bolí touží po pohlazení.

Snila jsem o lásce přála
si být milována.Jenže ona
se mi vysmála.

Přes slzy nevidím,klopítám
po cestě.
Nevstávám.Proč.
Snila jsem zbytečně.
Publikoval(a): slunečnice69, 8.4.2018
Přečteno (57x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Lindos, gogol, Klarineb, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti