Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přání

Přání

mnich-v-blues Básně » ostatní ...

Anotace: taková snová

Za svítání,
na mé přání,
tiše cinká sněhu tání.

Na mé přání,
za svítání,
tančí zmrzlí indiáni.

Za svítání, na mé přání,
tma se zvedne ze země,
za svítání, na mé přání,
zase sedíš vedle mě.

Nic tu není na počkání,
všechno je tu hned a teď,
rozluč se s tou krásnou paní,
a pak zase domů jeď.

Za svítání,
na mé přání,
roztávají indiáni.
Publikoval(a): mnich-v-blues, 7.4.2018
Přečteno (133x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus, Makaveli, gogol, Lindos

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 01:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti