Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pozor na nápisy

Pozor na nápisy

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Hlavně, že to frčí.

Dnes jsem viděl Maričku,
měla nápis na tričku,
překlad ona neznala,
do šoku se dostala.

Mladík, co znal anglicky,
hned šel na to prakticky,
než se dívka nadála,
žhavou pusu dostala.

Maričku to zaskočí,
pak mu řekne do očí,
jiný hoch mě miluje,
zmizni, než tě zmaluje.

Nápis, co máš na tričku,
slibuje všem hubičku,
nový nápis si tam dej,
raději mě nelíbej.
Publikoval(a): Psavec, 6.4.2018
Přečteno (62x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Linzerka, Lindos, Mirastus, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 11:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti