Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**To první rande

**To první rande

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ...a naslepo

~~~~~~~~
První rande naslepo
mělo být na nábřeží
říct odkud přijde
ne,to se neodváží,
poznávací znamení
v ruce noviny
já vrčím jako kočka
on tam není jediný.

Mám to vzdát a odejít
je to ten blonďáček
nebo ten s pleší
jak se v tom vyznám
to mě netěší,
tak chvíli počkám
někde ve stínu
do vlasů dám znamení
červenou květinu.

Čas schůzky naslepo
tak nějak vypršel
asi ten pravý mužský
na to rande nepřišel
sedím na lavičce
a labutě na vodě počítám
„můžu si přisednout“?
Já „ano“,povídám.

Ten milý pán
v nejlepších letech
drží v ruce taky noviny
on prý chtěl nejdřív
pro mne koupit květiny,
podá mi krabičku
v ní je krásná orchidej
ta mi něco našeptává,
teď se holka usmívej…

Kdyby to nebyla pohádka
třeba se to někdy a někde stalo
nevíte proč mně se to jenom zdálo?

~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 6.4.2018
Přečteno (46x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Dasahor, Lindos, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti