Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lednová

Lednová

Lipová Básně » o Životě

Anotace: kdy byla jsem marod- zkoumala ,má rod´...

.
Pouštím
situace lidi předměty
očištěni vrátíme se k sobě
budem li chtít

ten kdo mě pozná -jeho já
můžeme spolu dlít v hlubinách
a u mě prostě bude

to všechno půjde
kam má
ke mě či v dál...

Zatím
halím se do deky
v tmě světlo hledám
vím že až najdu
se
ho nikomu jen tak už nedám...

A dám!
Co přes míru-všem.

Však pohár svůj plný mít
o něj si pečovat
sama si darovat-

pak mír bude v krajině
v těle mém zdravý duch
a v srdci klid.
.
Publikoval(a): Lipová, 5.4.2018
Přečteno (119x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, Remy M. Manniac, Lindos, Kytka62, Martin Havlíček, Těkavý Vasil, Pavíočko, Makaveli, děda včela, Sonja la Rosa
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 05:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti