Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mnich v blues

Mnich v blues

mnich-v-blues Básně » ostatní ...

Anotace: Utéci od starostí... a zazpívat si v lijáku...

Tančí mnich v modré louži,
zpívá tam na rytmus
- na rytmus modrých kapek
- svý smutný, modrý blues.

Nevím, proč začly pršet
z oblohy modré kapky,
já zaslechla jsem mnicha,
a nelze to vzít zpátky.

Jak tam tak byli
- déšť, blues a mnich
- smáli se modře.
Modravý smích!

Žízeň na modrej blues,
- modrou a urputnou
- žízeň na pořádnej jazz,
ten mnich měl pod kutnou.

Není to těžký,
schválně to zkus:
Jako mnich v dešti.
Jako Mnich v blues.
Publikoval(a): mnich-v-blues, 4.4.2018
Přečteno (93x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Lipová, Mirastus, LadyLoba Romana

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 21:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti