Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PRUT

PRUT

začíná jaro
a brzy i rybářská sezóna

už dneska jsem viděla
několik starších mužů
s rybářskými čapkami

vesele si povídali
s pruty v rukou
o radostech i strastech

občas je přehlušilo ticho
a v jarním teple
čerstvých květů
osvěžilo pivo

co si uloví,
to si odnesou
a snědí

tak to ostatně
vždycky chodí
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 4.4.2018
Přečteno (41x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti