Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

oči

oči

Sedím a čekám na vybírku ok.
Je to zdlouhavé.
Asi už skoro rok,
čekám na vybírku ok
a zatím žádné není to pravé.

Prý se podle ok
pozná tvůj sok.
Prý se bodle nich
pozná i ten nejnenápadnější mnich.

Proto tak dlouho čekám.
Nemá to však cenu.
Kdykoliv si zkusím vybrat,
na něco si vzpomenu.

Že svět není pohádka
a oči jsou pouze pozlátka,
která o vás všem poví,
v čem jste problémový.
Publikoval(a): AmiCZ, 1.4.2018
Přečteno (61x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti