Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mříž

Mříž

slunečnice69 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Rodiče se vždy nechovají jak by měli.

Mříž

Vnímám jen chlad.Vysokou
mříž okolo mě postavil
jak svůj majetek uvěznil.

V kleci zavřená a křikem
svázaná.Nadechnout nejde
se zmítám se v žalu svém
soukromém.

Slova nevybíraná jak
rány bičem bolí.Duše
nad temnou propastí
stojí.

Jen jeden krok a je po
bolesti.

Vnímám jen chlad a
vysokou mříž.Slova
jak jed s krví mou
se mísí.



Ale proč.
Publikoval(a): slunečnice69, 1.4.2018
Přečteno (53x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: barča1, Lindos, Lipová, gogol, Klarineb, Mirastus, Martin Havlíček, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti