Já rád játra, ty rád rátha ....
Já rád játra, ty rád rátha ....
Anotace: kat,pat,hmat,smrad....
Už nebaví mě životem se jen tak srát,
neměl bych si víc o samotě hrát,
moch bych třeba začít sportovat,
jít se do klece s někým prát.
Už mě nebaví se životem jen tak srát,
asi s tím začnu něco hodně rychle dělat,
abych nedopad, jak b.....k Rath.
Publikoval(a):
Tajp-ár, 10.2.2011