Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

výš než nebe

výš než nebe

xoxoxo Básně » o Životě

Anotace: #%#€#

#

mám lidské tělo
ale nejsem člověk
přejdu na hlavní stranu
jen prostě žiju

jsem plátno
a na něm ego
ve sprintu života
zvracím momenty kdy
..kdy nebylo prostě fajn
je to zažraný v tkáních
a vysoko
výš mnohem výš než nebe
a hluboko
hlouběji než ke dnu moře
ten moment lidství ve mě
.........


někdy žádám o autogram sama sebe
někdy bych si vykopala hrob
lehla do něj a....

mohu milovat
mohu nenávidět
ale musím umřít

rostu z omylů
mízu saji z kořenů
a víte co?

někdy chci vyzkoušet celou kamasutru

dojít k největším vodopádům světa
každá vteřina má sílu lekce
je něco silnějšího než smrt
jediný paprsek v pyramidě
západ a východ slunce
a láska je nakažlivá
pak jsem nakažená...

stránky v mé knize pohlcují inkoust
miluji tu vůni psanýho slova
vůni stránek a šustění listu
jsem feťák

každá stránka je má součást
vstřebávám se

i rukáv patří ke košilím
bez nich se stane ošizen

Jaká je asi má duše?


ztiš se pokud ji chceš uslyšet


!;
Publikoval(a): xoxoxo, 31.3.2018
Přečteno (104x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Elll, Lipová, Martin Havlíček, Mirastus, gogol, Klarineb, Lindos

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 00:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti