Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen

Sen

AmiCZ Básně » ?nezařazené?

Anotace: Tohle je můj hezký sen...

Když se setmí tak jdu spát,
ve snu se mi zdává pád.
A za pádem přijde let,
obletíme celý svět.

Fantazie meze neklade,
avšak na otázky neodpoví
a náhle v dáli zmizí,
když se ráno probudíš.
Publikoval(a): AmiCZ, 31.3.2018
Přečteno (62x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti