Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Oheň - zima

Oheň - zima

mikulash Básně » o Lásce

Anotace: Už mi bude asi jenom zima...

Jako oheň hoříš,
drkotám i přesto zuby.
Mezi námi zeď tvoříš.
Za tebou chci jít,
jen nevím kudy.
Jako hořký jed pít,
je to, když bez tebe pořád jsem,
ty jsi ten můj vysněný denní sen.

"Co mu je? Co pořád má?
Nechápe, že chci být jen svá?
Drž si odstup, běž dál!
Vím, že by sis jen hrál...
Toho se tolik bojím,
proto mám takový strach,
sic žádné rány nehojím,
proměnit se nechci v prach..."
Publikoval(a): mikulash, 29.3.2018
Přečteno (162x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69

Spodek

Stránka generována 21.11.2024 21:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti