Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prátr

Prátr

Modrozelenýma očima Básně » o Životě

Anotace: Nahoru a dolů, jak na horské dráze.

Už jdou jinou cestou než já.
Zdání klame, i když nezdá se,
i ta moje je osamělá.
Často bolí, perspektivu předstírá.
A každým krokem
mi patu drtí
pod tíhou pochyb
nad vlastní smrtí.
Kdo vlastně jsem?
Ptám se sebe sama.
Plna pochybností
o tom,
která pravda je ta pravá.
Zdali mě Bůh slyší,
je totiž stále tišší.
Náznaky mi dává,
ale nitro se jich zdráhá.
Má cesta k němu
je jak horská dráha.
Publikoval(a): Modrozelenýma očima, 28.3.2018
Přečteno (56x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Klarineb, Mirastus, Makaveli, Neegoista

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 09:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti