Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Arrete du tourner autour de pote

Arrete du tourner autour de pote

mikulash Básně » o Lásce

Anotace: Arrete du tourner autour de pote = francouzská fráze; volně přeložená znamená "přestaň chodit kolem horké kaše"

Chtěl bych být jako kámen ve vodě,
napořád zastavit se v jediném bodě.
Jsi jako voda ztuhlá,
já toulavý pes, co kulhá
Jako kdybych jen za malíček visel,
když na tebe jen jsem nemyslel..
Bez tebe moje srdce praská.
Znamená to, že je tohle láska?

Proč odstup si držet snažíš?
Chápej, kudlu do mě vrážíš...
Nechci tebe daleko a pryč,
ale k tvému srdci klíč.
Všechno mi tě připomíná,
tohle pole je však samá mina.
Proč musíš být takhle moc jiná?!

Dneska chtěl bych vysoko lítat,
nejen v myšlenkách mých tě líbat...
Dlouze držet tě v pase,
nestačit divit se té kráse..
V tvých krásných očích se ztratit,
spoustu okamžiků s tebou vrátit.

Už chci ten moment, kdy setkají se naše rty,
přál bych si, aby to nebyla jiná holka, než jsi ty..

Moje uši z toho ticha krvácí,
zklamání pocit se navrací.
Proč jsi tak mrazivě ledová?
Naše láska mohla by být medová.

Prosím, dávej na sebe pozor,
já nemůžu dělat ti pořád dozor,
když někde beze mě touláš se po nocích,
ačkoli v srdci tě mám furt, ne stále na očích
Publikoval(a): mikulash, 28.3.2018
Přečteno (122x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 23:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti