Malebná krajina
Malebná krajina
dojedli lososa
tu zdravou
chutnou rybu
docela to bodlo
po tom vydařeným tahu
slunce stříkalo
na všechny
bary světa
a pěkně se žilo
když měli
právo veta
na kolejích
byly zas
další padlý hlavy
co dělat se dá
přinese to
aspoň trochu slávy
budou se kutálet
malebnou krajinou
ošklivost v kráse
krása v ošklivosti
malby v písku
pro dobráky od kosti
odráží se
v stínech světa
světlem i tmou
ve své mokvající nutnosti
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 27.3.2018