Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plané sliby

Plané sliby

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: Někteří mládenci naslibují dívkám hory i s horákama, ale za čas na to zapomenou.

Zdenky vnady svádivé,
pro Míru jsou mámivé,
moc rád na ty oblinky,
vtiskne něžné pusinky.

Potom v pevném objetí,
do lásky jí zasvětí,
vzdychá, že jí miluje,
věrnost navždy slibuje.

Za čas ale Mireček,
chová se jak hřebeček,
jinou zase potěší,
kdopak Zdenu utěší?
Publikoval(a): Psavec, 27.3.2018
Přečteno (58x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 07:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti