Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsme nejsme

Jsme nejsme

Killerka. Básně » ?nezařazené?

Anotace: Deprese moje...

Často se dívám na oblohu
a vážně nerozumím tomu ..
Všemu jsme dali název,
já stejně mám mnoho otázek .
Říkáme tomu vesmír .
co to ale vlastně je a Proč tam člověk nesmí?

Dost možná nejme stvořeni,
aby jsme tohle něco pochopili .
Přece jen existence lidi ,
je pouhá náhoda či omyl,
každý jak sám chce to vidí .

Podle mě tohle celé je,
dost špatná komedie.
Ve které jsme stvoření
a v mžiku života zbaveni.

Trápení bezmoc a samá nemoc,
Nikdo nedojde cíle jako vítěz,
prostě ti dojdou síly a ty nadobro vypneš..
Publikoval(a): Killerka., 27.3.2018
Přečteno (89x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, gogol, Lindos, Mirastus, Lipová, děda včela

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 18:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti