Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

AUTOMATICKÁ

AUTOMATICKÁ

zlatavej obzor.
mokrá tráva.
vzrušená žena.
vlhká vřava.
stoupající jaro.
rozkvetlý louky.
rozkvetlý lidi.
psi ojíždějící pařezy stromů.
odhozenej obal od Milkyway na rohu ulice.
děti čekající na prázdniny.
pracanti toužící po volnu.
fronty u doktorů.
tající ledovce.
teplo, zlo a vášeň.
vlající vlajky ve větru.
rozevlátý nohy lehkých žen a peněženky bohatých mužů.
seschlá kůže bohatých dam a mládí současných mužů.
připálenej olej ve fastfoodu.
mastný lidi a cheeseburgery.
narození a smrt.
další narození a smrt.
stále dokola.
každou vteřinu.
děti v sirotčincích.
děti ve svých vlastních rodinách.
týrané děti.
děti hýčkané a opečovávané.
vyšinutí dospělí.
internet a sociální sítě.
ztráta soukromí.
touha po slávě.
kýble s vodou.
polykání hřebíků a natáčení videa.
polykání sebe samých.
lidský, psí, kočičí a všemožný výkaly.
velká spotřeba.
víno cigarety, odpočinek, chill out.
atomový bomby.
vodíkový bomby.
zkažený média.
fotky krásných žen na internetu.
války.
osobní i veřejné.
začátky a konce.
věčné kruhy.
kočka brousící si drápky na škrabadle.
švábi ve vaně.
jemná srst a duše zvířat.
výtečný maso kachen a kuřat.
nemorální morálka.
ledničky a spíže.
popelníky a balkony.
sonety, písně a bajonety.
sukně a kalhoty.
skvrna od jídla na tričku.
otisk rtěnky na bělostném límečku u košile.
firmy a manažeři.
sběrači ovoce a kávy.
dlouhé teplé léto.
příjemně chladné noci.
blaženost při odpočinku po práci.
jed na krysy ve sklepě.
pes žeroucí jed na krysy ve sklepě.
otrávený zvracející pes.
otrávený člověk.
otrávený lidstvo.
vidina naděje.
myšlenka krásný ženy s aspergerovým syndromem na smrt.
neudělá to.
světlo a tma.
trojúhelník a kruh.
dobro a zlo.
to mezi dobrem a zlem.
vztah mezi dobrem a zlem.
dokonale funguje.
důvod.
pro všechno.
i když je to nic.
vteřina, minuta, hodina, den, měsíc, rok, dva.
svět.
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 26.3.2018
Přečteno (43x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lastra, Lipová, gogol, Mirastus, Klarineb, Těkavý Vasil

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti