Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vztek

Vztek

Mám tě moc rád za to, že jsi.
ALE - taky tě za to nesnášim.
Cejtim se, jak kdybych honil psi,
jenže vůbec jim nestačim.

Ty mě štveš.
Jsi jako veš.
Drbu se kvůli tobě na hlavě,
protože si jí s tebou pořád lámu.
Jen počkej, až si najdu jámu.
A skočim.

Promiň.. vážně tě mám ale moc rád..
A není nic jinýho, co bych si moh přát.
Než tvoje srdce velké a vařící.
Jednou z tebe budu mít mrtvici.
Publikoval(a): mikulash, 25.3.2018
Přečteno (95x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 13:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti