Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

sounáležitosti

sounáležitosti

#

dívali se spolu na mosty
čtvrtek byl den na sex
v pátek ji opouštěl
dny měli mnoho pátků

dívali se spolu dolů z mostů
ona nikdy neměla odvahu skočit
ani pouštět papírové lodě
On měl svůj velkej koráb
ona Titanic


Někdy jde něco ke dnu
samota je čekáním na odezvu
číslo domu asi rád zapomínal
a každej hrnek kafe měl jinou chuť
a každá cigareta hořela jinak
stejně končila v popelníku


Jako ty vánoční stromky u popelnic
do naha svlečený bez řetězů
stejně jako všichni ti vánoční čoklíci
končí uvázaní u plotu

Jsem vydlabaná vánočka bez hrozinek
dávno ztvrdlá na lince
u stolu sedí jen jeden
a kočka tře se o nohu
zvuk televize dotváří kulisu

Výtah zase jede o poschodí výš
rohožka zůstala pannou
je den kdy zůstanete na odstřel
postel vyvětrala poslední gravitační pohyb
vůně se zažrala do prostěradla
a to je tak všechno co zbylo



!€
Publikoval(a): xoxoxo, 25.3.2018
Přečteno (84x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Klarineb, Těkavý Vasil, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 16:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti