Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Velký sál

Velký sál

mikulash Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Byl to krásný večer..

Chytil jsem tě v bocích jemně,
tys mě držela okolo krku mého.
Přitáh jsem tě blíže ke mně,
abys mě brala jako svého.

Bláboly blábolil jsem, když do očí jsem ti hleděl,
že jsi pro mě ta jediná, to už jsem dávno věděl,
že jsi ze všech nejhezčí, to už jsem dávno věděl,
že tě mám ze všech nejradši, to už jsem dávno věděl.
A stále jsem ti do očí hleděl...

Před očima tvoje oči mám,
nedá mi to spát,
bez tebe se cítím býti sám,
co se stane, má se stát
Publikoval(a): mikulash, 24.3.2018
Přečteno (271x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.11.2024 22:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti