Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klíč

Klíč

Klíč

Od třinácté komnaty
klíč v ruce svírám.
Zamknu ji a víc neotvírám.

Hlavou se honí vzpomínky.
Prožitá bolest,křivda a
křik.Co všechno musí duše
sníst.

Když pak už nemůže a přes
slzy nevidí.Zahodí klíč
a pryč chce od lidí.

Odchází s raním rozbřeskem
do dáli kde andělé slzy
osuší a duši pohladí.
Publikoval(a): slunečnice69, 24.3.2018
Přečteno (53x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, gogol, Lipová, Lindos, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti