Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední vyznání lásky

Poslední vyznání lásky

Fender Annie May Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: taková malinkatá básnička :D

Mám tě ráda jako sůl do moře,
miluju tě moc!!
Mám tě ráda jako šepot na hoře,
měsíc, hvězdy, noc.
Mám tě ráda jako záři z nebe!
Když už všichni sní.
Mám tě ráda, miluju jen tebe
a to se nikdy nezmění.
Mám tě ráda jako temný koutek,
když žhavé slunce pálí!
Mám tě ráda jako divadýlko loutek,
na který jsme chodili jako malí.
Prostě tě miluju a ty to víš!
Nestojíš o mě o jiné sníš!
Přeji ti ať najdeš co hledáš!
Ať své srdce své dívce dáš!
Třeba tě neodmítne, řekne ti ano
a narozdíl od tebe, podá své přízni záchranné lano.
Zachrání tě a dojde ti to,
že já spadla do propasti,
pykala jsem kvůli tobě za to,
že má láska byla k tobě bez moudrosti.
Publikoval(a): Fender Annie May, 10.2.2011
Přečteno (1140x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Septi, koala-pancake, XYX, blackhenry

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti