Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

RUČNÍK

RUČNÍK

utírá si krk
a dekolt
pořád dokola
už dobrých
15 minut

a hledí
někam do dáli

a ta jemná kůžička
kolem jejích trčících bradavek
je celá zvrásněná
od vody
jako břehy
při západu slunce
na Mallorce

a hledí
někam do dáli

v očích saharské sucho
a divná žluklá nejistota

stále se utírala
a bradavky jí
ještě trčely

a v ten krásnej moment
mi došlo,
že zas utekla
někam pryč

dopil jsem plechovku
a nechal to být
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 22.3.2018
Přečteno (38x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti