Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Óda

Óda

mikulash Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Je vážně krásná!

Zdola vzhůru
i shora dolu.
Všemi směry líbezná,
dívka je to neběžná.

Hnědé, jemně vlnité vlasy,
dlouhé, krásně zahnuté řasy.
Zelené oči, v kterých každý se ztrácí,
když dlouze se zadívá, těžce doplácí.
Ty tvoje rty - plné a smyslné,
závidí ti všechny krásy bohyně.

A ten tvůj nádherný krk!
Ten tvůj nádherný krk je k zulibání..
Tak tedy když už jsem u líbání,
mohl bych se posunout i níž...
- kam tím mířím určitě víš.

Pod svrškem nemáš co skrývat,
mohu-li, chtěl bych se dívat.
Nepoložit ti ani jednou ruku na záda
by pro mě rozhodně byla sebezrada.

Všechny tvých nohou ohyby,
a jaké s nimi dokážeš pohyby.
A ten zadek, nádherná zadnice,
šťastná je pak úplně každá lavice.

Jsi - doopravdy krásná...
Publikoval(a): mikulash, 22.3.2018
Přečteno (406x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti