Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vítr

Vítr

Hášaša Básně » o Životě

Anotace: Život je jako vítr

Silný vítr kolem duje
svaly, mysl oslabuje
oslepí ostříží zrak
a sluch ti zničí zrovnatak.

Poryvem ti vezme sílu
slabým vánkem vezme víru
najednou roky se ti bortí
neb mládí jako ocel zkroutí.

A odvane ho...
Publikoval(a): Hášaša, 21.3.2018
Přečteno (91x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Áďulinka, gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti