Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

CHVĚNÍ

CHVĚNÍ

zas bylo dobře,
když pivko si dal,
jde to i bez něj,
ale proč,
když může bejt i líp?

lepší topit se
v záplavě piva
než v ozvěnách
všech onaniích lidstva

když ne on,
je někdo,
kdo by se vzdal?

a slunce zas vyšlo
a tma už není,
při ranní kocovině
cítíš, že ještě žiješ,
den bude zas stejnej,
ale na to ser,
nech v srdci roztát
ty zbytky ker

cítíš ten tlak?
cítíš to chvění?
jednou tak
a zároveň stejné
nebo se něco změní?
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 21.3.2018
Přečteno (49x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Vlass

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti