Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lilie rozkvétá

Lilie rozkvétá

Lilie rozkvétá

Nad hlavou andělé krouží.
Duše nešťastná k nim vzhlíží.
Srdce sotva slyšet je z pod
víček slzy padají k zemi.

Duše naříká,tělo se chladem
třese.Andělé kdepak jste.

Nebe se otvírá mé slzy přijímá.
Lilie krásně rozkvétá.Duše
nešťastná vzhůru stoupá.

Lásko proč tolik bolíš
proč zraňuješ štěstí bys
měla dát.Srdce krvácí a
duše k andělům spěchá.

Lilie rozkvetla a voní
do ticha.Nebe se zavřelo.
Láska nešťastná,šťastná
po světě chodí dál.
Publikoval(a): slunečnice69, 21.3.2018
Přečteno (43x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Klarineb, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti