Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pod kůží

Pod kůží

Těkavý Vasil Básně » o Lásce

Anotace: Tak ne... mně už definitivně hráblo

černé linky
bílé stěny
šepot jara
proměněný

živá voda
zimy strach
jsem jen chvění
v tětivách

jívy klidné
v rukách tvých
jsi tichý pláč
i za zdí smích

černé linky
v očích něhy
jsem ta řeka,
jsi ty břehy

černé linky
vpletené do kůže
umýt chtěl by čas
sám však nemůže
Publikoval(a): Těkavý Vasil, 20.3.2018
Přečteno (242x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mnich-v-blues, Hášaša, Lipová, slunečnice69, gogol, donne, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 08:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti