Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Má propast

Má propast

H.I.L. Básně » o Lásce

Anotace: moje propast...bolestná,avšak milovaná...

Kolo se točí,
ubíhá čas,
vidím tvoje oči
a slyším tvůj hlas.
Cítím vločky,
padá sníh,
hle mňoukání kočky
a tvůj smích.
Zabodá se do srdce,
zastaví se dech,
tělo dolů padá trpce,
mám to ale pech.
Navrch živá,
uvnitř smrt,
zvnějšku sivá,
v duši vrt.
Nikdy spolu,
navždy sama,
padám dolů
do neznáma…
Publikoval(a): H.I.L., 10.2.2011
Přečteno (216x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: XYX

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti