Ruce času
Ruce času
zebou mě ruce
a topení
je přitom rozpálený
na pětku
mnu si je
jak hazardní hráč,
ale vyhraju jen
vůni masa
a prasklou žiletku
čas stejně běží dál,
ten parchant
nečeká na nikoho,
ústní voda a čistý spodky
- rituál všech prokřehlých rán
a ruce stejně pořád zebou
Mahler svými libovými tóny
utiší dav
zběsilýho srdce,
ale vnější vlivy
stále zebou
jste unavení?
bude to
tou směšnou dobou
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 19.3.2018