Proč?
Proč?
Anotace: Moc otázek, moc málo odpovědí.
Romance psaná Romance,
pro mě romance bez šance.
Ona mi jí nedává, nechce...
Nebo aspoň ne tak lehce.
Ale proč?
A snažit se sebevíc můžu,
stejně mám pocit že umřu.
Stačil by zájmu jeden náznak.
JEDEN NÁZNAK!
Už bych měl pocit, že je to zázrak.
Ty nic nenaznačíš.
Ale proč?
Nemůžu spát, když na tebe myslím.
Nemůžu nic, když na tebe nemyslím.
Ale proč?
Publikoval(a):
mikulash, 19.3.2018