Jsem nikdo
Jsem nikdo
Anotace: Hoď kamenem, kdo jsi bez viny :))
Kdo jsem, abych soudila tebe?
Pomíjivou vločkou,
co na kůži krátce zebe?
Slunečním paprskem,
co s večerem mizí?
Hvězdou tak krásnou, vzdálenou a cizí?
Slzou marnivou,
která tváři lichotí?
Či hračkou zlomenou,
kterou dítě odhodí?
Jsem nikdo.
Publikoval(a):
Felicis, 18.3.2018