PROBUZENÍ.
PROBUZENÍ.
Anotace: Probuzení tebou mi nezpůsobilo pochopení,že mne vezmeš s sebou.
,,...děkuji ti z celého svého srdce
za ta ostrá tvrdá ponižující slova
za větu v které jsi vyjádřil hluboké politování nad naším seznámením
za názor,že nejsem ti nikým ani platná nejsem ti ničím.
Je mi líto,že jsi znechucen mým trosečnickým stavem
disponuješ na to vlastním právem.
Jen taková upřímnost a povaha mne dokázala smazat z bytí vědomí
a vyrvat ze spárů vlastní debility.
Je tedy nasnadě se znovuzrodit
či existenci šanci nedat ?
Ďáblovi se ne-zaprodat.
Tobě nemalé dlouhé díky hned jak se posbírám začnu od píky.
Publikoval(a):
Lavander, 18.3.2018