Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Démon sexu

Démon sexu

dělá recepční
v pobočce
jedný tuzemský firmy

nebude asi zlá,
ale z očí jí
číší divokost
a šílenství

někdy
se ustrojí
jako dáma
a někdy
jak Viktorka od splavu

a když mluví,
je z ní cítit
i slyšet
roztěkanost
a smysluprázdno.

a jako tapetu
na mobilu
má svýho přítele,
kterej jí
čas od času
(a když je to potřeba)
vyklátí z těla
zas na chvíli
to šílenství
a ona má zas klid,
ne však na dlouho.

vždycky,
když se
pěkně učeše
a vezme
na sebe mini,
on ví,
že je čas
z ní toho
Démona sexu
vymítit.
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 18.3.2018
Přečteno (48x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti