Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PRŠELO

PRŠELO

dneska
by neměl pít,
brzy ráno
přijede Karla

už byli domluvení dlouho,
párkrát to
museli i posunout,
ale teď už to snad vyjde
a on by mohl
konečně zasunout.

Karla je kočka,
slečna sličná,
má vlastní obočí
a vlastní nehty
a čte knihy.

někdy neví,
kdy má mlčet,
ale nikdo
není dokonalý.

chápe ho
a nechce po něm závazky
po první schůzce
a raději ho
vysušuje fyzicky.

nosí prsten na noze
a jediná vypadá
stále žensky
i s krátkými vlasy.

dal si pár piv,
teď měl by jít
spát asi,
ale i přes
slabej hlas rozumu
propil se do krásy.

Karla ráno přijela
promočená od deště,
tak se hned svlékla.

není nad
umění matky přírody,
řekl si,
a začal ji líbat.
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 17.3.2018
Přečteno (56x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, děda včela, Martin Havlíček, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti