Je tma
Je tma
Je tma, rub i líc
ležím a koukám do vzduchu
zlou mám teď předtuchu
že s posledním sněhem odešel i spánek
a dobu bez starostí jak by odvál vánek.
Je tma, víc a víc
černá zář okolo a jak kdyby stál čas
však i přes tu nicotu já slyším hodin hlas
a kolik tiknutí do kohouta zbývá
když snění se na mě neusmívá?
Je tma, a spánek nic...
Publikoval(a):
Hášaša, 13.3.2018