Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Buď to ty

Buď to ty

Jsi můj Ďábel, jsi můj chtíč.
Dostal si od mého srdce klíč.
Nespjechej s tím abys ho odemknul
a dokořán otevřel.

Panty skřípou,
Musíš je prvně promastit olejem.
Nezahoď však ten klíč,
to by pak vše bylo nenávratně pryč.

Buď můj Satam buď ten démon,
který svým žárem rozpustí moje ledové srdce
a zahřeje mé studené ruce...
Publikoval(a): Last, 10.2.2011
Přečteno (892x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti