Osudová setkání
Osudová setkání
Anotace: i po letech nacházím inspiraci v někom, kdo se mi stal osudným
Tolikrát, kolikrát dokáži jít vstříc svým snům,
zahodím lásku a věčnost slunných dnů,
tolikrát víc budeš znát i vědět,
jak věrná je spřízněnost našich osudů,
jak hloupá a nutná je dokonalost všech mých omylů.
Mohla bych se trápit
a čas snad měla chtít vrátit,
ale to já neumím,
naučil jsi mě žít ve svobodě vlastních myšlenek
a ne v marnosti sebestředných domněnek.
Publikoval(a):
Claire Tinkova, 13.3.2018