Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ZAS

ZAS

zavíraj oči,
když už zmáhá i čtení,
když slova splývají
a písmena se mění.

ale nic se neděje,
tak to prostě chodí,

předtím,
když kočka dřímala
na okenním parapetu,

teď,
když ještě pořád spí,

za chvíli,
až se vzbudí
a bude spát
zas jiná kočka
někde jinde

a lidi vstanou
do práce
nebo jinam
- i tehdy
se to ZAS stane.
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 13.3.2018
Přečteno (48x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: barča1, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti