Touha
Touha
Anotace: ...Jaro je tu... ;-)
Za mlhou z hudby
kývala se v bocích
jak Salome Sedm závojů
tančící...
Chtěla
mé jistoty na střepy rozbít
ten hořkosladký pocit
smyslných jinotajů
a citů se bouřících
nesměle smělá
kroužila po mně svými slovy
kolem mrtvolné ticho stenů
křičelo k zalknutí
uvnitř krev vařící
mrazivou touhou se chvěla
kapkami chtíče se zdobící
stáhla mně na svou stranu
lehce k podlehnutí
jako divoké víno
pnula se po mém těle
sebejistě se mnou splynout
v divokou řeku
toužila...
S tváří padlého anděla
usmála se na mě nevinně
hojivými doteky mě hřála
pak hledaly jsme vinu ve víně...
S bolestivou ranní kocovinou
prošly jsme závojem svítání
nad zeleně skleněnou hladinou
házely jsme do vody kamení...
Publikoval(a):
Klarineb, 13.3.2018