Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Volební

Volební

Činím jen za drobné
pro službu né plat
dokáži nemožné
že mám lidi rád

Sám nic nechci
jen koukám dát
nemám rád věci
národ ten mám rád

Jen sloužit toužím
a né něco brát
všem posloužím
co kdo ráčí si přát

Pro vlast dýchám
pro vlast bych i pad
bohatství přenechám
těm kdož o něj budou stát

Žádnými kecy
skutky chci dokázat
větší inflaci
o půl menší plat

Zázraky do tří dnů
pojďte se podívat
za vodu za vodu
budete cálovat

Gansterům svobodu
zaručí stát
chudým chudobu
dokáži zachovat

Zlodějům možnosti
a lidu strach
Málokdy zazlobí
kdo musí se bát

Všechno pro lidi
a pro sebe nic
že bída je hojností
dokáži přesvědčit

Vykouzlím víno
a jídlo z ničeho
ochráním všechno
a každého od zlého

Z téhle země
udělám ráj
dojného koně
pro lidi jako já

Celý se rozdám
a v bankách zúročím
co lze to prodám
a pak to roztočím
Publikoval(a): Elll, 12.3.2018
Přečteno (73x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: barča1, donne, Mirastus, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 11:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti