Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

MARGARETTA

MARGARETTA

Michelle.Morrigan Básně » ?nezařazené?

Anotace: Inspirováno skutečností...

zas si na něj stěžovala
v pokoji
u vína a oliv,
teď ještě intenzivněji
než předtím.
prý kolik prachů
už do něj narvala.

devadesát tisíc
a devět let
psychickýho teroru
řvaní, mlčení,
vyděračství a ignorace,
horší než v hororu.

prý cítí se méněcenná
to z toho vymejvání mozku.
kouří jen zdravě,
je hodná, pěkná,
nechlastá,
nemá v hlavě
z piva kostku.

devět let potupy
ta holka je blázen,
má faktickej problém.

promlouvání do duše,
aby ho nechala,
je naprostý tabu.
ona snad chce žít
v tomhle srabu.

starej ženatej pardál,
nakoupí mu pro rodinu.
párkrát týdně
vidí se s ním
na hodinu.

nemůžu se
na to dívat,
nechce si
pomoct nechat.

za všechnu tu oběť
a ztracený mládí
(protože ho miluje,
ale kurva, proč?!)
dá jí jen
průměrnej mrd
(stejně ani to
nemá holka zadarmo,
když mu pořád
něco platí,
obídky a sváču,
že do toho
takhle skáču.)

lepší než
ta pekelná nicota
bez konce
by pro ni byla
výměna mozku
nebo smrt.
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 12.3.2018
Přečteno (48x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti